Mail: afm.vleerbos@caiway.nl

Woont u nog zelfstandig thuis maar merkt u dat u wel wat hulp kunt gebruiken om op een goede en prettige manier de dag door te komen? Wilt u graag nieuwe sociale contacten opdoen en wat vaker de deur uit? Dan kan dagbesteding bij het Cultuurhoes in Albergen uitkomst bieden. We willen een echt tweede thuis voor u zijn waar u:


- op een ontspannen en zinvolle manier uw dag kunt besteden

- begeleiding krijgt van ervaren professionals en vrijwilligers

- gelijkgestemden ontmoet en kunt deelnemen aan afwisselende activiteiten

- uw oude hobby weer kunt oppakken of juist iets helemaal nieuws leert


Op welke dagen kunt u gebruik maken van dagbesteding bij het Cultuurhoes in Albergen?


maandag: 10.00 – 16.00 uur en op woensdag: 10.00 – 16.00 uur.


Let op: voor het deelnemen aan de dagbesteding heeft u een indicatie nodig vanuit de Wet maatschappelijke ondersteuning.


Heeft u vragen over onze dagbesteding bij het Cultuurhoes in Albergen of wilt u een afspraak maken? Neem dan contact op met één van onze maatschappelijk werkers om de mogelijkheden te bespreken of een afspraak te maken om eens vrijblijvend een kijkje te nemen. Het contactformulier invullen mag natuurlijk ook. We proberen uw vraag zo snel mogelijk te beantwoorden.


Neem voor meer informatie contact op met:

Maatschappelijk werk Zorggroep Sint Maarten. Te bereiken via ons algemeen telefoonnummer: 088 - 000 52 00.


Zo komt u in aanmerking voor dagbesteding


Om voor dagbesteding in aanmerking te komen heeft u een indicatie nodig vanuit de Wet Maatschappelijke Ondersteuning (de WMO). U kunt deze aanvragen bij uw gemeente die een groot deel van de kosten vergoedt. Hoe vaak u gebruik kunt maken van de dagbesteding is afhankelijk van de noodzakelijke zorg die u krijgt én van uw indicatie.


Vragen over indicatie dagbesteding


Heeft u vragen over de mogelijkheden van dagbesteding bij Zorggroep Sint Maarten of wilt eens een keer vrijblijvend een kijkje nemen bij een van onze dagvoorzieningen? Neemt u dan contact op met een van onze maatschappelijk werkers. Zij helpen u graag verder. Ook voor vragen over of hulp bij het aanvragen van een indicatie kunt u bij hen terecht.


Het contactformulier invullen mag natuurlijk  ook. We proberen uw vraag zo snel mogelijk te beantwoorden.


Neem voor meer informatie contact op met:


Maatschappelijk werk Zorggroep Sint Maarten (Te bereiken via ons algemeen telefoonnummer)
Dagbesteding bij het Cultuurhoes in Albergen